Tankspridd, kvinnligt eller bara typiskt mig?

Jag har nyss duschat och går in i mitt sovrum för att torka av mig. Inser att jag skulle behövt smörja mig och kommer på att jag har ju en ny oöppnad hallon kroppsmör i köket. 
Så jag går till köket och möter min äldsta dotter i hallen, hon har famnen full med ägg.
Jag tar några ägg och följer med henne in i köket, vi pratar lite om hönsen och hon går ut igen. Själv går jag tillbaka till sovrummet där jag har datorn för jag ska jobba lite med Mathjälpen.
 
Kommer in i sovrummet och kommer på att ja just ja kroppsmöret.
 
Går tillbaka till köket och ser att hundens vattenskål är tom. Så jag sköljer ur den och fyller den med nytt fräscht vatten. 
 
Går tillbaka till sovrummet för att jag ska jobba med Mathjälpen. Kommer fram till datorn och kommer då på att ja justa KROPPSMÖRET ligger ju fortfarande i köket. 
 
Går tillbaka till köket. Plockar upp en strumpa som Kajsa tappat i hallen, bär den till smutskorgen. Tar ut reklamen till pappersåtervinningen, vattnar blommorna i köket och torkar av diskbänken.
 
Sen tar jag kroppsmöret och går till sovrummet. Tror ni jag smörjt mig än?! Nej nej jag kom på att jag var ju tvungen att blogga om detta spännande fenomen som hände nu ikväll och förvisso alla andra kvällar också men då är det inte alltid kroppsmör det handlar om. 
 
Haha

Kommentera inlägget här :