TÄVLING

 
Har ni hört talas om Once Upon?
 
Det är en jättesmart lösning för att göra fotoböcker direkt från telefonen.
 
Lite fakta om Once Upon:
 
* Appen finns att ladda ner både i appstore och i Google Play
 
* Man kan välja mellan tre olika bokformat. Boken går att beställa med mjuk eller hård pärm och den med hård pärm finns i två olika storlekar.
 
* Priset för 30 sidor ligger mellan 245-395kr lite beroende på storlek och vilken pärm man vill ha
 
* Man kan göra boken i upp till 60 sidor
 
Det smarta med den här boken är att du kan allteftersom du fotar ladda upp bilderna. i appen så då slipper du sitta sen i flera timmar och söka bilder för att ladda upp och göra en bok.
 
Mer info finns på onceupon.se 
 
Nu har jag fått möjlighet att ge bort en fotobok till någon av er läsar.
För att ha chansen att vinna en fotobok så får du hemskt gärna dela inlägget på Facebook, klicka på hjärtat, Men du måste svara vad Hjälporganisationen som jag driver heter och berätta vad du skulle vilja göra en fotobok av. 

Kanske ditt kommande bröllop, dop/namngivningscermoni, graviditeten, familjen, mormor liv osv. 

Tävlingen kommer att pågå till och med den 17/7-17 kl 17:17 
 
Vill du inte vänta och se om du vinner eller du kanske vill göra flera böcker så kan du beställa en fotobok och sedan uppge koden Mia20 så får du 20% rabatt på din beställning. Koden gäller Julimånad ut.


Kommentarer:

1 Amanda palo :

Mathjälpen!!!!
Jag skulle ha faktiskt ge bort den till min kusin som väntar sitt första barn. Det är så underbart med alla böckerna som vi har på våra små när dem bebisar. Och tänk att ge den underbara gåvan till min älskade kusin ♡

2 Anonym:

Mathjälpen, jag skulle göra den till mitt barnbarn som har funktionsnedsättning i form av adhd och autism. Hans moster och morbror ska ta honom på aktiviteter under en vecka, därefter ska han vara med mig och sin morfar ytterligare del av sommarlovet. Skulle vara fantastiskt för honom att kunna minnas tillbaka sommaren i form av denna bok.

3 Mockyi :

Mathjälpen :)
Jag skulle fixa ett fotobok med familjen min. Bilder på storebror 5 år, lillebror 8 månader och sedan tillsammans med oss föräldrar. En bok vi alla kan kan titta igenom med minnen.

4 Elin Lundqvist :

Mathjälpen😄
Den skulle vara på dottern och familjen. Det är så speciellt att få ha en bok att bläddra i och inte ha allt i datorn😊

5 Anni AW:

Mathjälpen.
Skulle vilja göra en bok om Hilda då de allra flesta av hennes bebisbilder försvann när en dator kraschade, så för att fint bevara de bilder som finns kvar.

Kommentera här: