Riktigt huslig trots migrän

Idag hade Kajsa med sig en kompis hem han skulle stanna över middage och planen var spagetti och köttfärssås men då hade han ätit det hemma igår så jag gjorde köttbullar istället.Medan köttbullarna var i ugnen så passade jag på att ta ner gardinerna med snöflingor på och putsa fönstren.


Eller ja de två i köket.

Sen gick jag och Gunnar på en promenad.

Jag köpte för en tid sedan ett par dyra skor som jag ska kunna ha både när jag går men även när jag börjar jogga. De var äckligt dyra (jag hatar att köpa skor) men de var på rea och kostade då nästan 800kr 

Maja har med jämna mellanrum tjatat om att få låna skorna på gympan men jag har sagt nej.

Grejen är att jag får fortfarande lite skavsår av skorna så jag sa till Maja igår att hon kan låna dem till dagens gympa.

Så då har de orientering och de springer ut i sumpmarken hon och två kompisar. Ens tjejen tappade sin sko långt ner i äckelvattnet så nu stinker mina skor fisk 🤢

Så det var tacken för att man låna ut skorna 😂

Nu ikväll har jag rostat pumpafrön det är ju så sjukt gott att ha i maten eller som snacks och det är lite kolhydrater i dem.

Gillar du inlägget? Glöm inte klicka på hjärtat 

Den osminkade sanningen

Så var denna dagen slut. Kajsa har varit på fotbollsträning, jag har gått en långpromenad med Gunnar (tror jag knäckte honom för han ligger och sover på hallgolvet) 


Så nu är man duschad och klar för att gå och mysa ner sig i sängen tillsammans med en ljudbok och kanske lite chattning på messenger 😉


Det ringde på dörren. Åh nej tänkte jag

Nu är det någon som kört över en höna eller nått *skratt*


Döm om min förvåning när det står ett blombud där. Helt ärligt jag minns inte sist jag fick blommor (mamma rosorna i krukan från dig räknas inte) 

Men som det stod på lappen Plötsligt händer det 😋😁